Waarom een LIEFHEBBER?

Ja eigenlijk wel een goede vraag, waarom zou je een LIEFHEBBER fiets kopen!

Natuurlijk gaan we je vertellen dat we betere fietsen maken en het op een andere manier doen dan de meesten maar dit zou wel erg kort door de bocht zijn al licht de essentie van onze keuze om onze eigen fietsen op de markt te brengen wel dicht bij dit verhaal.

Van kinds af aan zijn we al actief in de fietsenbranche en hebben al heel wat zaken voorbij zien komen die in onze ogen beter konden en wij durven te zeggen beter moeten! Wij vinden het vreemd dat de laatste jaren de prijzen van fietsen redelijk gelijk blijven maar dat de kwaliteit steeds minder wordt. We zien technisch gezien een behoorlijk aantal dingen die vroeger heel gewoon waren maar nu met allerlei excuses door de fabrikanten weg bezuinigd worden. En dat steekt ons als vakmannen!

DAAROM dus doen we het met LIEFHEBBER fietsen anders, we doen het samen, u de keuzes wij de kwaliteit!

Wij geven u de mogelijkheid om uw eigen kwaliteits fiets samen te stellen. Wij vragen u om een aantal keuzes te maken en wij zorgen er voor dat uw Z . O . U . T fiets, Zelf, Ontworpen, Unieke, Transportfiets voor u gemaakt wordt en voor een redelijke prijs maar gegarandeerd met heel veel kwaliteit.

LIEFHEBBER fietsen worden gepoeder coat waardoor zij kras en stootvast blijven. Bij ons mag u zelf keuzes maken hoe uw fiets eruit komt te zien. U kiest de vorm van het frame, 8 varianten, keuze uit 30 kleuren, 1 van de 12 verschillende versnellings systemen maar ook mag u nadenken of u wel vering op uw fiets wilt, het hoeft bij ons niet!

Kijk verder op deze site hoe je eenvoudig je LIEFHEBBER Z . O . U . T fiets kunt samen stellen. Ze zijn er al vanaf €550